MAAK KENNIS MET ONS

Westhoekvillas is sinds 2007 gespecialiseerd in het bouwen van traditionele, halfopen en vrijstaande huizen en appartementen. We realiseren instapklare woningen in heel West-Vlaanderen, met een focus op de regio Brugge.

Met jarenlange ervaring en vakmanschap staan we garant voor een vlotte opvolging van de werkzaamheden op de werf, een doordachte planning en een naadloze coördinatie tussen alle betrokken partijen. Onze bouwprojecten worden steeds uitgevoerd met hoogwaardige materialen en afwerkingen en in vaste samenwerking met betrouwbare leveranciers en ervaren vakmensen.

Onze werkwijze

Na het eerste contact plannen we een afspraak bij jou ter plaatse in. Tijdens ons bezoek bespreken we samen de bouwplannen, het lastenboek en de gebruikte materialen. Zodra er een overeenkomst is bereikt, bespreken we jouw wensen en keuzes in afwerkingsmaterialen en interieurinrichting.

Omdat de bouw van jouw woning vaak al is gestart op het moment van aankoop, houden we je regelmatig op de hoogte van de voortgang en fungeren we als direct aanspreekpunt voor al jouw vragen, zowel op de werf als daarbuiten.

Vanaf het eerste contact tot de oplevering begeleiden we je uitgebreid door het hele bouwproces. We voorzien professioneel advies bij de keuze van de afwerking van jouw woning en leggen afspraken vast in de showrooms van onze vaste leveranciers van afwerkingsmaterialen.

Samenwerken met ons is kiezen voor:

Zekerheid
Betrouwbaarheid
Afwerking

Bouwprojecten in de kijker

Ontdek onze bouwprojecten, overtuig jezelf van onze knowhow en contacteer ons voor meer info.