Onze visie op bouwen en wonen

Westhoekvillas bouwt nieuwbouwwoningen in natuurlijke materialen zoals baksteen en hout voor binnen- en buitenmuren, en gewapend beton voor de funderingen. Op deze manier realiseren we niet alleen energiezuinige en comfortabele woningen, maar ook gezonde woonomgevingen.

Ze voldoen aan de nieuwste regelgevingen en hebben zeer lage EPC-waarden dankzij hoogwaardige isolatie, hoogrendementsbeglazing, duurzame dakconstructies, zonnepanelen, warmtepompen en energiezuinige ventilatiesystemen.

Perfect afgewerkt, met oog voor detail

Bij Westhoekvillas selecteren we zorgvuldig bouwgrond met aandacht voor ligging, rust, een groene omgeving en nabijgelegen voorzieningen. Onze woningen worden gebouwd én afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame topmerkmaterialen.

We zorgen voor ruimtes met overvloedige lichtinval, voldoende privacy en een prachtig uitzicht. Voor de afwerking geven we de voorkeur aan natuurlijke materialen en kleuren om een stijlvol en tijdloos geheel te creëren.

Een afwerking en inrichting die bij jou past

Voor de afwerking van de leefruimtes werken we nauw samen met gespecialiseerde leveranciers, die topmerkmaterialen zoals Villeroy & Boch, Hansgrohe, Vika, Siemens en Hoppe aanbieden tegen betaalbare prijzen, en met ervaren installateurs die optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en op de hoogte zijn van de huidige trends in vloeren, keukens en badkamerdesign.

KEUKEN & BADKAMER

PARKET

VLOERTEGELS

Een gepersonaliseerde afwerking naar jouw smaak

Heb je specifieke wensen of voorkeuren voor de inrichting van je woning? Heb je een bepaalde voorkeur voor tegels, kleuren of materialen? Indien mogelijk passen wij dit graag voor jou aan. Als je er snel bij bent, krijg je volop inspraak in de keuzes van materialen en afwerking.

Ben je nog niet zeker hoe je jouw droominterieur kunt realiseren? We bieden een uitgebreide bespreking van alle afwerkingsmogelijkheden en professioneel advies om je te helpen bij het maken van de juiste materiaalkeuzes.