Zilverberk – Zedelgem uitverkocht

Error message

 • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in require_once() (line 2 of /data/sites/web/amdevicesbe/subsites/westhoekvillas.be/sites/all/themes/ddcreation/includes/lessc.php).
 • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in require_once() (line 2 of /data/sites/web/amdevicesbe/subsites/westhoekvillas.be/sites/all/themes/ddcreation/includes/lessc.php).
 • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in require_once() (line 2 of /data/sites/web/amdevicesbe/subsites/westhoekvillas.be/sites/all/themes/ddcreation/includes/lessc.php).
 • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in require_once() (line 2 of /data/sites/web/amdevicesbe/subsites/westhoekvillas.be/sites/all/themes/ddcreation/includes/lessc.php).

UNIEK NIEUWBOUWPROJECT TE ZEDELGEM - SNELLEGEMSESTRAAT 92/94 ( 2 ALLEENSTAANDE VILLA'S EN 4 KOPPELBOUW-WONINGEN)

- 2 alleenstaande villa's bestaande uit: living, open keuken, berging, hall, bureau, inpandige garage, 4 slaapkamers, 2 badkamers

- 4 koppelbouw-woningen met netto-bewoonbare oppervlaktes vanaf 183 tot 234 m2

- Adembenemend uitzicht op de achterliggende open velden

- Zongerichte tuin en meerdere terrassen

- Grote, lichtrijke ruimtes

- Ruime percelen bouwgrond

- Onderhoudsvrije, kwaliteitsvolle materialen (met o.m. aluminium schrijnwerk; padouk hout, kwartszink, ...)

- Hoge graad van afwerking

- EPB-peil volgens de laatste nieuwe normen op vlak van energie en isolatie

- Vaste, vooropgestelde prijs 

- Eigen inspraak qua interieurafwerking (strak modern, eigentijds of klassiek)

- Strategische ligging: winkels, scholen, openbaar vervoer, aansluiting autostrade, historisch centrum Brugge, recreatie-mogelijkheden in onmiddellijke nabijheid

- 10 jarige aansprakelijkheid

 

 

NIEUWBOUWPROJECT "DE ZILVERBERK"

SNELLEGEMSESTRAAT 92/94 - 8210 ZEDELGEM

WONEN IN EEN COCON VAN COMFORT EN PURE BELEVING

EEN WOONPROJECT MET VISIE EN KARAKTER

Misschien bent U op zoek naar een tijdloze, praktische woning, bestaande uit ruime bewoonbare oppervlaktes, waar het fijn is om thuis te komen, te wonen en te leven.

Dan stellen wij U graag "De Zilverberk" voor: bestaande uit 2 alleenstaande villa's en 4 koppelbouw-woningen; waar kwaliteit en meerwaarde worden aangeboden aan een correcte prijs.

De opbouw van de woningen kan gelezen worden als een verhaal. In het straatbeeld valt de bijzonder speelse uitstraling van de voorgevels onmiddellijk op: een combinatie van witte gevelstenen met houten padouk-bekleding: hier staat de elegante aanblik centraal; waarbij een bijzondere, speelse uitstraling van de gevels wordt gecreëerd omwille van het in- en uitspringen van bepaalde vlakken. Via de stapstenen in de voortuinen betreden we de  inkom met vestiaire en gastentoilet; waar de aandacht meteen getrokken wordt door de toegang via de glazen deur naar de open leefruimte: een L-vormige combinatie van salongedeelte, woonkamer en open keuken. De grote glaspartijen met hoge U-waarde zorgen voor een extra-lichtrijk ruimte-gevoel. Over de gehele oppervlakte ligt een combinatie van natuureiken parketvloer en kwaliteitsvolle Italiaanse vloertegels; waaronder vloerverwarming is voorzien. Niet alleen handig qua onderhoud maar ook perfect om het patroon in de vloerbekleding te doorbreken. Via de eethoek komen we in de sfeervolle keuken, compleet uitgerust met inbouwtoestellen van de beste kwaliteit. Via de ruime berging/wasplaats, komen we in de tuin, die zich uitstrekt achter en/of rondom de woning. Bovendien straalt deze rust uit,  en is volledig afgeschermd van de straat. 

Via de houten trap bereiken we de eerste verdieping waar zich 3 ruime slaapkamers, badkamer en (afzonderlijk) toilet bevinden. Door een minimale gang zijn deze met elkaar verbonden. Tevens kan het derde niveau als volwaardige slaapkamers en/of hobbyruimte worden ingericht vermits deze verbonden is met een vaste trap en alle voorzieningen aanwezig zijn. Op het achterliggende, aansluitende binnenplein bevinden zich op het einde van de tuinen de ruime garages en extra-parkeerplaatsen.

Tot zover de koppelbouw-woningen.

Wanneer je aan de hoofdweg de oprit opdraait; laat niets vermoeden dat je op het einde van de lange oprijlaan 2 alleenstaande villa's aantreft; middenin de natuur. Wat bij de eerste aanblik van de voorkant van deze woningen opvalt, is opnieuw het gebruik van verschillende materialen (padouk, witte gevelstenen, zwarte aluminium schrijnwerk; meerdere terrassen). Deze karakteristieken bezorgen opnieuw dat tikkeltje extra-uitstraling aan de woningen. Architectuur, exterieur en interieur zijn opnieuw volledig op elkaar afgestemd. We vervolgen onze architecturale wandeling en zijn nieuwsgierig wat we via de imposante Zuid-West- georiënteerde tuin achter de voordeur zullen aantreffen. Het zicht op de achterliggende velden krijgt een extra dimensie door de grote glaspartijen. Het magnifieke weidse zicht geeft je onmiddellijk het gevoel dat je in een ware oase van rust bent terechtgekomen.

Van zodra je binnenkomt word je overvallen door de warme sfeer in huis. Via de entree betreden we de knusse zithoek die samen met de eetruimte en de keuken één geheel vormen. De grote leefruimte profiteert van een maximale lichtinval die door de verschillende grote ramen wordt mogelijk gemaakt.  Bij het openschuiven van de grote ramen vervaagt de grens tussen interieur en exterieur helemaal, en het lijkt alsof je buiten zit in de Zuid-Westelijk georiënteerde omringende tuin. Binnen en buiten liggen in elkaars verlengde. Op de benedenverdieping bevinden zich verder een bureau, een inpandige garage, een berging/wasplaats en een extra-badkamer.

Wanneer we ons naar de bovenverdieping begeven, nemen we eerst een kijkje in de master-bedroom met zithoek, terras, dressing en open toegang tot de bijhorende badkamer, met open inloopregendouche, bad en -meubel met dubbele lavabo. Dit is werkelijk "a room with a view", waar de landschappelijke waarde naar binnen wordt getrokken door het grote raam.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog 3 slaapkamers; waarvan 2 rechtstreekse toegang bieden tot een extra-badkamer met douche, dubbele wastafel en afzonderlijk toilet.

De totale netto-bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 233 m2

Tot zover het hoofdstuk over de virtuele wandeling doorheen de 6 woningen.

 

Kort samengevat; "Westhoekvillas BVBA" staat voor:

 • klantvriendelijkheid
 • adviesverlening
 • vernieuwing
 • altijd dat tikkeltje extra
 • innovatief
 • hoogstaand vakmanschap
 • ervaring en know-how om alles op elkaar af te stemmen
 • duurzaamheid
 • toevoegen van accenten en details
 • onberispelijk afwerkingsniveau interieur: van modern tot klassiek, naar ieders smaak en budget
 • hoogstaande en flexibele totaal-service voor nieuwbouw
 • kwaliteit die aan de hoogste eisen voldoet
 • streven naar perfectie in vormgeving en afwerking is een constante
 • ruime keuze materialen (o.a. sanitair, vloeren, keuken, …) in diverse toonzalen onder professionele begeleiding
 • klanten worden sterk betrokken bij het bouwproces
 • jarenlange samenwerking met dezelfde onderaannemers
 • elk project vormt een nieuwe uitdaging die resulteert in een mooie en unieke referentie
 • alle woningen worden instapklaar afgeleverd
 • 10-jarige aansprakelijkheid

Locatie: Snellegemsestraat 92/94, 8210 Zedelgem

Locatie: